ГОДЖИ БЕРИ СУШЕНО - 100гр


0 от 5 / 0 гласа
Напишете мнение
4.20 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

ГОДЖИ БЕРИ СУШЕНО - 100гр

Годжи бери съдържа:

  • 68% въглехидрати,
  • 12% протеини, 1
  • 0% мазнини 
  • 10% фибри .

Препоръчителната дневна доза годжи бери е около 30 гр.

Плодовете на годжи бери се характеризират със сладникав вкус.

Годжи бери удължава продължителността на живота.

Годжи бери е супер храната има свойството да подхранва тялото, да повишава възможността на организма да се самолекува, осигурявайки му изключително богато разнообразие от хранителни вещества.

Годжи бери помага за запазване на младия вид на кожата, действа превантивно срещу сърдечносъдови, чернодробни и бъбречни проблеми, укрепва имунната система, подобрява метаболизма и зрението, намалява целулита, пречиства организма от токсини и е подходяща храна при астма, диабет, язва, високо кръвно налягане, редица алергии, умора, безсъние, отпадналост, шум в ушите и др.

Редовната консумация на годжи бери може да повиши мъжкото либидо.

Начин на употреба: Можете да комбинирате годжи бери с мюсли, овесени ядки, кисело мляко, супи, салати, сладкиши, кремове, бисквити, десерти или да си го хрупнете за удоволствие.

Приложение на годжи бери за бързо отслабване. Годжи бери за отслабване

Дребните червеникаво-оранжеви плодчета са хит в битката с наднорменото тегло. За годжи бери се твърди, че може да ускори метаболизма до 5 пъти, което изключително много допринася за редуцирането на значително количество мастни клетки в човешкия организъм. Като резултат, без всякакви усилия имаме интензивно изгаряне на всички постъпващи мазнини с храната. Полезните микроелементи обаче се запазват.

Как бихме могли да отслабнем с годжи бери? Необходимото количество плодчета е от 20 до 30 гр. всеки ден. Това количество се приема в продължение на месец, най-добре два. Така се постига оптималното редуциране на теглото – 5-10 кг.

За регулиране на храносмилателната система и при гастрит плодчетата годжи бери се консумират директно. Когато целта ни е да понижим кръвното си налягане и нивата на кръвната си захар, трябва да залеем плодовете с вряла вода. Запарят ли се, консумират се заедно с водата, като нормалната доза е 10-20 грама на ден, които са разделени на 3 приема.

Обявяват годжи бери за тайната на дълголетието. И това в голяма степен е така, стига да не се предозира! От годжи бери се прави и чай, който е препоръчителен за по-добро зрение, а съчетан с китайски лимонник, чаят е полезен за черния дроб – пречиства го и го предпазва от затлъстяване. Консумацията на годжи бери е свързана с т.нар. “хормон на младостта”, понеже стимулира неговото отделяне.

  • Стареенето се забавя,
  • Кожата се изглажда,
  • Сънят се подобрява.
  • Потентността се подобрява.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top