Желатин, свински, за здрави стави - 200 гр


4.2 от 5 / 5 гласа
Напишете мнение
18.76 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

Желатин, свински, за здрави стави - 400 гр.

Произход: Германия

Състав: 100% Свински желатин

Желатинът укрепва клетките и вътрешните влакна, има благоприятен ефект върху съединителната тъкан, подпомага възстановяването на увредените стави.

Начин на употреба: 2 ч.л. желатин се смесват с 1/2 чаена чаша студена вода. Разбъркайте старателно и оставете сместа да преседи най-малко 5 часа,можете да забърквате сместа вечер и да консумирате на сутринта. Набъбналият желатин се консумира директно, като с цел по-лесен прием можете да добавите още 1/2 чаена чаша топла вода. При по-тежки форми на ставни и костни заболявания можете да започнете прием два пъти на ден.

Препоръчително е приемът да продължи 3 месеца, последвани от най-малко 1 месец почивка.

Желатин за здрави кости и стави:

Желатинът укрепва клетките и вътрешните влакна. Той съдържа две аминокиселини – пролин и хидроксипролин. Те и двете имат положителен ефект върху съединителната тъкан.

Желатинът също така е способен да стимулира растежа на съединителната тъкан и удивително възстановява увредените стави. Желатинът спомага за снижаването и елиминирането на болките в гърба и сковаността на врата. Той е особено полезен за хората, които прекарват дълги часове пред компютъра.

Желатинът се използва и като мощно средство при лечение на коксартроза. В този случай се препоръчва успореден прием с калций. Приемът на желатин намалява острите състояния, подобрява се подвижността на ставите и двигателната активност.

Желатинът подобрява обмяната в костната тъкан, както и реконструкцията на износената хрущялна тъкан. Така желатинът допринася за подобряване качеството на живот и предотвратява сложните операции за смяна на стави и поставяне на изкуствени такива.

Желатинът има благоприятен ефект при следните заболявания: артрит, артроза, васкулит, гонартроза, коксартроза, остеопороза, остеохендроза, ревматоиден артрит, сколиоза, счупвания на кости и навяхвания на стави, изклълчване на тазобедрена става и др.

Полезни свойства на желатина: 

  • Укрепва ставите;
  • Повишава еластичността и укрепва сухожилията и лигаментите.
  • Подпомага работата на сърцето; 
  • Подобрява метаболизма;
  • Подобрява умствените способности; 
  • Стимулира растежа на косата и ноктите;
  • Редовната употреба води до намаляване на бръчките и предпазване от поява на нови;
  • Има благоприятен ефект при лечение на дислазия.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top