ЛОФАНТ, СТРЪК - 30гр


0 от 5 / 0 гласа
Напишете мнение
2.38 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

  Призводител: ЗП "Камелия Веселинова" с.Песочница, общ. Берковица

   Гаранция за 100% чиста билка, без други примеси!

   Действие и приложение: Лофанта може да се прилага в зависимост от различните симптоми и заболявания. Ако се консумират младите листа от тази билка заедно с храната (независимо дали в сурово или в сготвено състояние), може да се повиши по естествен начин мъжката потентност, да подпомогне лечение на простата, или да забави стареенето.Също така, билката помага срещу безсъние и главоболие.

   Ако се накиснат краката в гореща вода заедно с лофант се премахва умората от стъпалата и краката. Лечебните вани с билката успокояват също така и бебетата. Прави им кожата мека, еластична и не страда от гнойни пъпчици. Прави косата и кожата по жизнени. Благоприятна при заболявания като гастрит, болести на черния дроп, пикочните пътища, треперене на крайниците.

  

 Начин на употреба: В 300мл вода се слага 1 щипка и се вари 10 мин. Пие се 3*100мл. Запарвайте всеки ден по няколко листа с един 1 л вода и пийте запарката вместо вода. Няколко нярязани на ситно стръка и листа от растението се варят като чай и се пият по същия начин. Засилва имуната система.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top