СИНИ СЛИВИ БЕЗ КОСТИЛКА - 100гр


0 от 5 / 0 гласа
Напишете мнение
1.80 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

  СИНИ СЛИВИ БЕЗ КОСТИЛКА - 100гр

   Сушените сини сливи са сред най-добрите източници на антиоксиданти. Антиоксидантите предпазват клетките от свободните радикали, причина за много болести и неразположения. Освен това сушените сини сливи са добър източник на витамините А и К.

   Начин на употреба: Консумирайте сушените сини сливи самостоятелно като вкусна и здравословна закуска, в комбинация с мюсли, варени на компот или плодова салата. Може да ги ползвате в сладолед, мелба, пълнеж за палачинки и сладки печива.

Сушените сини сливи съдържат сорбитол. Сорбитолът ускорява храносмилането. Затова сушените сини сливи се препоръчват при запек и хемороиди.

Сушените сини сливи съдържат голямо количество диетични фибри. Диетичните фибри са полезни за храносмилателната система. Те не се абсорбират, а вместо това остават в червата, където абсорбират вода и така ускоряват храносмилането.

Сушените сини сливи съдържат бром във висока концентрация. Бромът е вещество, което е много важно за здравето на костите. Затова сушените сини сливи се препоръчват както за превенция на остеопороза, така и за облекчаване на симптомите при остеопороза при жени в менопауза.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top