ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ - 100гр


0 от 5 / 0 гласа
Напишете мнение
6.80 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ - 100гр

Пчелният прашец е холистичен лек, използван навсякъде по света. Пчелният прашец се прави от пчелите и в същото време е храна за младите пчели. Считан е за една от най-питателните храни, тъй като съдържа почти всички хранителни вещества, необходими за човешкия организъм.

Прашецът, събиран от пчелите, е богат на протеини (приблизително 40% протеини), аминокиселини, витамини, включително витамин В комплекс и фолиева киселина.

Пчелният прашец е “завършена” храна и съдържа много елементи, които продуктите от животински произход не притежават.

Пчелният прашец е по-богат на протеини от който и да е животински източник. Съдържа повече аминокиселини от говеждото месо, яйцата или сиренето със същото тегло. Около половината от неговите протеини са под формата на чисти аминокиселини, които са директно усвоими от тялото.

Начин на употреба: Пчелният прашец е храна и действа по-бързо, когато се консумира с друга храна и най-вече с плод, като по този начин пречиства чревната флора.

Ползи от пчелния прашец:

 Повишаване на енергията – Обхватът от хранителни добавки, който се съдържа в пчелния прашец, го прави отличен натурален енергетик. Въглехидратите, протеините и витамините от В група могат да спомогнат, за да ви поддържат във форма през целия ден, като подобряват вашата издръжливост и устойчивост срещу умората.

Успокояване на кожата – Пчелният прашец често намира приложение в продуктите, които се използват за лечение на възпалителните процеси на кожата като често срещаните псориазис или екзема. Аминокиселините и витамини защитават кожата и спомагат за регенерирането на клетките.

Дихателна система – Пчелният прашец има високо съдържание на антиоксиданти, които имат антивъзпалителни ефекти върху тъканите на белите дробовете и предотвратяват наченките на астма.

Третиране на алергии – Прашецът редуцира наличието на хистамин и влияе благоприятно върху повечето от алергиите. Д-р Лео Конуей съобщава, че 94 процента от неговите пациенти са напълно оздравели от алергичните симптоми, след като са започнали да консумират прашеца. Всичко, от астма и алергии до проблеми със синусите, се лекува с помощта на прашеца, като това свидетелства, че той е ефективен срещу широк кръг от заболявания, свързани с дихателната ситема.

Храносмилателна система – Като добавка към здравословните витамини, минерали и протеини, пчелният прашец съдържа ензими, които помагат за храносмилането. Ензимите подпомагат вашето тяло, за да си набавя необходимите хранителни добавки.

Укрепване на имунната система – Прашецът е добър за чревната флора и по този начин укрепва имунната система. Според здравния експерт Д-р Джоузеф Меркола, пчелният прашец има подобни на антибиотика свойства, които защитават организма от вируси. Също така той е богат на антиоксиданти, които предпазват клетките от вредното окисляване на свободните радикали.

Лекува пристрастявания – Използва се за лекуване на пристрастявания и различни вредни желания чрез потискане на импулси.

Укрепва сърдечно-съдовата система – Пчелният прашец съдържа големи количества рутин, антиоксидант биофлавоноид, който задравява капилярите, кръвоносните съдове и нормализира нивата на холестерола. Неговите анти-съсирващи способности могат да спомогнат за предотвратяването на сърдечен удар.

Помага с проблемите, свързани с простата – Мъжете, които страдат от доброкачествена хиперплазия на простатата, могат да получат облекчение като ползват пчелен прашец. Той може да помогне с намаляването на инфекцията и по този начин да спре честите нужди да се уринира.

Проблеми с безплодието – Пчелният прашец стимулира и възстановява функциите на яйчниците и поради тази причина може да бъде използван и за проблеми, свързани с бремеността. Освен като хормонален стимулант, той е и чудесен афродизиак.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top