ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ЯДКИ И СУШЕНИ ПЛОДОВЕ

5 от 5 / 1 гласа

ЯДКИ-СУШЕНИ-ПЛОДОВЕ

В секцията ПРОМОЦИИ от сайта на МOITEBILKI.COM можете да разгледате актуални промоционални предложения и намаления, отлични ценови оферти на ЯДКИ И СУШЕНИ ПЛОДОВЕ!

    Да получите информация за "ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ЯДКИ И СУШЕНИ ПЛОДОВЕ" е ваше желание?

    Уеб сайта ни задоволява всички ваши нужди в сферата чрез качество и сигурност!

    В онлайн магазин moitebilki.com ще намерите  различни видове сушени плодове и сурови ядки.

    Знаете ли, че суровите ядки са по-полезни от термично преработените? Това е така, защото богатото съдържание на ненаситените мастни киселини остава непокътнато. Редовната консумация на суровите ядки, играе важна роля в правилното развитие на човешкия организъм. Те предпазват от сърдечни заболявания, подсилват имунитета и паметта.

    Сушените плодове са известни още в древността. Правилното обработване запазва полезните им свойства. Различните видове сушените плодове съдържат, калций, желязо, натрий, фосфор и много др. полезни витамини и минерали, които предпазват организма от болести. Освен това, сладостта им се дължи на естествени захари, които се усвояват много по-бързо и лесно от организма ни. Така, консумирайки сушени плодове ние си набавяме необходимото количество енергия без да натоварваме излишно тялото си с преработена захар.

   При пресните плодове концентрацията на фруктова захар е по-ниска поради съдържанието на повече вода в плода, но избора на сушени плодове е решение, когато искаме да съхраним по-дълго време продукта, защото трайността им е в пъти по-дълга от тази на пресните плодове. 

    Суровите ядки и сушени плодове се използват и в кулинарията, за приготвяне на различни десерти и ястия. Те придават уникален аромат, текстура, цвят и вкус в чинията. 

   Постарали сме се да подберем огромен асортимент от Ядки и Сушени плодове за вкуса на всеки наш клиент.  Цените ни са конкурентни на пазара, а качеството им е неоспоримо.

   Клинете на резултатите от сайта ни, за да разгледате актуалните ни оферти и промоции!

                                >> ядки и сушени плодове виж ПРОМОЦИИТЕ тук<<

 Оставете вашето мнение


Невалидно

Невалиден