ГРЪМОТРЪН, КОРЕН - 50 гр


0 от 5 / 0 гласа
Напишете мнение
2.64 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

Призводител: ЗП "Камелия Веселинова" с.Песочница, общ. Берковица

Гаранция за 100% чиста билка, без други примеси!

 

Ononis spinosa

Действие: Силно изразен диуретичен ефект. Помага на лимфата при изхвърлянето на излишните течности от организма. Понижава високото кръвно налягане. 

Приложение: За отслабване, при борба с целулита, за забременява, при проблеми с простатата, цистит, ревматизъм, бяло течение, мастопатия. Използва се за лекуване на жлъчно-каменна болест и за регулиране на хормоналния баланс. 

   Внимание!  Продължителното отводняване на организма може да има негативни последици върху здравето ви, затова спазвайте стриктно препоръките относно продължителността на лечението с тази билка. Изхвърлянето на излишните течности от организма води до подобрение на дейността на всички органи и системи. 

   Начин на приготвяне: За дневна доза ви е необходимо количеството от 2 с.л. от билката, които варите в 500мл вода за 5 мин., след което оставяте да престои 20мин. Можете да приемате отварата три пъти на ден преди хранене. Билката се приема 10 дни, след което се прави почивка от една седмица. След това можете да повторите курса на лечение. 

 

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top