ДЖИНДЖИФИЛ НА ПРАХ - 50гр


0 от 5 / 0 гласа
Напишете мнение
4.48 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

ДЖИНДЖИФИЛ НА ПРАХ - 50гр

Произход: Китай

Състав: Смлени на прах сухи корени от джинджифил

Джинджифилът има благоприятно действие при редица здравословни проблеми като настинка и грип, диабет, сърдечно-съдови проблеми, стомашни проблеми и др.

Джинджифилът е корен, който въздейства върху организма – стимулира метаболизма, което предполага, че помага в борбата с наднорменото тегло. Джинджифилът може да се добави като подправка към ястия или да се приготви на чай.

Чаят от джинджифил е популярно природно средство за широк кръг от храносмилателни разстройства, сред които разстроен стомах, повръщане и гастрити. Той е доказано лекарство срещу настинки и кашлица.

Чаят от джинджифил засилва термогенезата и обуздава глада. Контролът върху глада е ключов момент, когато искаме да нормализираме теглото.

Как да отслабнем с чай от джинджифил?

240 мл чай от джиджифил съдържа само 10 калории. Освен това той се справя успешно с неприятното чувство на глад.

Продукти:

  • 1/2 с.л. прах от джинджифил,
  • 250 мл вода,
  • мед на вкус.

Начин на приготвяне: Оставете водата да заври. Добавете джинджифила и оставете да къкри 2 минути. Прецедете и добавете мед по желание.

Чаят от джинджифил стимулира храносмилането. Той потиска апетита и държи нивата на кръвната захар и холестерола под контрол.

Чаша чай от джинджифил преди ядене предпазва от неразположения като подуване на корема. За по-добър резултат трябва да изпиете чая горещ, а не топъл.

Чаят от джинджифил зарежда организма с енергия. Колкото повече енергия имате, толкова по-добро ще е настроението ви. Това от своя страна ви помага да тренирате по-ефективно и да изгорите излишните калории.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top