ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общи положения

    Настоящият документ представлява Общи търговски условия или условия за ползване на платформата за продажба на стоки в www.moitebilki.com и се отнасят за всички сделки, сключени през онлайн магазина на „Хевън 09“ ООД, вписан в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК BG200770113.

   Настоящите Общи търговски условия могат да бъдат променяни едностранно от „Хевън 09“ ООД чрез публикуване на актуализирана версия на настоящия документ на сайта. Преди завършването на всяка конкретна поръчка системата ще поиска Вашето изрично потвърждение, че сте запознат с и приемате актуалната версия на настоящите Общи търговски условия.

 

Артикули и цени

   Артикулите, които предлагаме за продажба, са публикувани в онлайн магазина. В публикацията е представена информация за всеки артикул.

    Всички представени в сайта цени са в български лева. Публикуваните цени на артикули са крайни и включват всички данъци и такси.

   Валидни са цените, публикувани в онлайн магазина, към момента на изпращане на заявката за поръчка към www.moitebilki.com

 

Договор/Поръчка

Поръчка на артикули може да прави всеки потребител, ползващ платформата на онлайн магазина www.moitebilki.com на „Хевън 09“ ООД.

Договори в онлайн магазина могат да бъдат сключвани само на български език.

   С преминаването през процеса за онлайн поръчка и предоставянето на изискваните Ваши данни и след натискане на бутона „Поръчай сега“, Вие изпращате Вашата поръчка. След като сте изпратили Вашата поръчка, ние ще Ви изпратим имейл с потвърждение за получаването й, съдържащ всички детайли за поръчката. Това потвърждение не представлява приемане на поръчката, а служи единствено и само за уведомление, че Вашата поръчка е достигнала успешно до нас.

Всеки отделен договор за покупка влиза в сила, едва когато Ви изпратим конкретен поръчан от Вас продукт. В случай на недостиг в наличността на поръчания от Вас продукт ние си запазваме правото да не извършим доставката, за което ще Ви информираме незабавно.

Ако желаете фактура за направената поръчка, то моля натиснете бутона "Желая да ми бъде издадена фактура"след което може да въведете данните на фирмата. Ако сте пропуснали тази стъпка, не се колебайте да се свържете с нас, като позвъните на телефон – 0893 93 77 80 или изпратите имейл на [email protected].

 

Идентичност на партньора по договора

Договорът се сключва с „Хевън 09“ ООД (вписан в публичния регистър ЕИК: BG200770113), освен ако изрично не е посочено друго.

Адрес:

Гр.Бургас; ж.к. „Лазур“, бл.53, вх.4,ет.6
E-Mail: [email protected]

 

Съхранение на Вашите данни за поръчка

Вашите данни за поръчка се съхраняват при „Хевън 09“ ООД. Вие получавате всички данни, касаещи Вашата поръчка по имейл, на предоставения ни от Вас имейл адрес.

 „Хевън 09“ ООД гарантира надеждното съхраняване на всички предоставени лични данни от потребители на сайта. Oбработваме само данни, необходими за изпълнението на търговската сделка, като това са данни, които потребителите са предоставили доброволно в рамките на поръчката.

Обработването на личните Ви данни се извършва при стриктно спазване на нормативните изисквания на Закона за защита на личните данни, Закона за електронната търговия и Закона за далекосъобщенията.

Цел на събирането и обработването на данни е надеждното и сигурно доставяне на стоките заявени от Вас и евентуалните въпроси, които могат да възникнат. Ако данните, които сте посочили – име, телефонен номер и имейл адрес са невалидни, няма как да осъществим доставката до Вас. Задължително ще се опитаме да се свържем с Вас ако има поне един верен телефон или имейл адрес.

Вашите данни се предоставят на доставчика на пощенската услуга и само на него. Гарантираме, че данните Ви не се предоставят на трети лица с цел реклама. Ние третираме информацията доставена от Вас като конфиденциална.

"Хевън 09“ ООД си запазва правото да Ви изпраща рекламни материали за дейността на електронната си платформа www.moitebilki.com. Ако не желаете да получавате такива, моля изпратете ни имейл с отказ на посочения адрес: [email protected]

 

Транспортни разходи

Доставката се осъществява чрез нашия партньор-доставчик „Спиди“ АД („Спиди“) само за адреси на територията на България. Цената на доставката зависи от зададения от клиента адрес. При поръчка на артикули на обща стойност над 59 лв. (до 3 кг) доставката е БЕЗПЛАТНА за клиента, в случай че клиентът избере да получи пратката в офис на „Спиди“.

Доставката се осъществява в рамките на 1-3 работни дни (считано от работния ден, следващ деня на поръчката).

Въпреки старанието ни да доставим Вашата поръчка възможно най-бързо, доставката може да отнеме по-дълго време поради независещи от нас причини (напр. лоши метеорологични условия или недостатъчна наличност на желаната от Вас стока), за което ще бъдете своевременно уведомени от нас.

 

Плащане на поръчката

- Наложен платеж, като дължимата сума по стокова разписка се изплаща на куриера, доставящ Вашата пратка. Онлайн магазин www.moitebilki.com ползва услугата Пощенски паричен превод като метод на плащане. Всеки клиент получава разписка за платената сума на пратката от куриера. При услугата Пощенски паричен превод отпада задължението за издаване на фискална касова бележка съгласно Наредба №H-18 на Министерство на Финансите (в сила от 24.06.2011г), чл.3, ал.1 от . Това е плащане, извършено чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги, извършен чрез лицензиран пощенски оператор.

- Плащане с Кредитна/Дебитна карта - плащането се осъществява в момента на финализиране на поръчката в сайта. Клиента получава пратката си от куриер без да дължи допълнителни такси, освен в случаите, когато куриерската услуга надвишава обявената в сайта (в този случай, клиента ще бъде своевременно уведомен за допълнителната такса). 

 

Право на отказ от договор

 Имате право в рамките на четиринадесет дни без заявяване на конкретна причина да се откажете от договора и да върнете поръчката.

Срокът за отказ от договора е четиринадесет дни от датата на получаване на поръчаната стоката от Вас.

За да упражните правото си на отказ от договора, трябва да ни уведомите с ясно заявление за Вашето решение за отказ (например чрез имейл или телефонно обаждане).

В случай че се откажете от договора ние незабавно и най-късно в срок от четиринадесет дни от датата на получаване на Вашето заявление за отказ от договора ще Ви възстановим сумите, заплатени за поръчаните от Вас артикули. За възстановяване на получените суми, ние използваме същите методи на плащане, които Вие сте използвали при първоначалната транзакция от Ваша страна, освен ако изрично с Вас не е договорено друго. Ще възстановим сумата едва след като сме получили върнатия продукт и се уверим, че той не е увреден.  

Моля, до възвръщане на заплатената от Вас парична сума, съхранявайте копието от товарителницата, което сте получили от куриера при взимане на пратката.

 

Условия за връщане на стоките

- Наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката – касов бон или фактура.

- Продуктите са в ненарушен търговски вид, не са разопаковани, отваряни и със скъсани етикети, т.е със запазена оригинална опаковка.

- Стойността на транспортните разходи на територията на България в двете посоки – от и до адреса на търговеца („Хевън 09“ ООД), се поема от клиента, в случай че артикулът не подлежи на рекламация (т.е. цялостният му търговски вид отговаря напълно на характеристиките, посочени и показани в онлайн магазина на „Хевън 09“ ООД).

- Стойността на транспортните разходи на територията на България в двете посоки – от и до адреса на търговеца („Хевън 09“ ООД), се поема от търговеца, в случай че артикулът подлежи на рекламация (т.е. цялостният му търговски вид е нарушен или не отговаря напълно на характеристиките, посочени и показани в онлайн магазина на „Хевън 09“ ООД).

   Последна актуализация: 11.11.2022 г.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top Update cookies preferences