БИО КОКОСОВО БРАШНО - 200гр


0 от 5 / 0 гласа
(1 Ревюта)
2.90 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

Произход : Филипините

Производител: Биохерба Р ООД, България

Състав: 100% Био кокосово брашно

Био кокосовото брашно е вкусна и здравословна алтернатива на пшеничното и други зърнени брашна. То не съдържа глутен и има ниско съдържание на въглехидрати, богато е на фибри и протеини. Смляно от изсушени и обезмаслени кокосови орехи кокосовото брашно е идеална добавка към менюто на тези, които следват нисковъглехидратен режим на хранене или са чуствителни към глутен.

Препоръчителна употреба: Може да се добавя до 20%в състава на брашната, които се използват за различни видове печива или в по-големи количества за да подобри структурата им . Използва се като сгъстител на различни видове сосове. Често се съчетава като добавка към зърнени храни, супи, шейкове или десерти. Средна хранителна стойност:

Коментари 1

Laura Willson

Laura Willson
Rumiana Zagorcheva

За мен този продукт е ценен заместител на бялото брашно. Напълно съм изключила от менюто си всякакъв вид семенни брашна и с изненада открих, че Косовото брашно с нищо не отстъпва при приготвяне на палачинки, мъфенчета, блатове, десерти и др. То е безглутеново брашно, богато на фибри и протеини с широк спектър на полезност и употреба в кухнята на всяка домакиня, която съблюдава теглото си. Благодаря ви MOITEBILKI.COM!

09.02.2021

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top