БИО КЛЕНОВ СИРОП /ГРАДУС "А"/ - 250мл


0 от 5 / 0 гласа
Напишете мнение
15.54 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

Произход: Канада

Състав: 100% чист канадски кленов сироп.

Хранителна стойност за 100гр.:

  • Енергийна стойност kJ1092 / kcal257
  • Мазнини 0 гр,  от които наситени мастни киселини 0 гр.
  • Въглехидрати 63 гр, от които захари 63 гр.
  • Белтъци 0,8 гр.
  • Влакнини 0,3 гр
  • Сол 0,01 гр

      Кленовият сироп съдържа по-малко калории и има по-висока концентрация на минерали от меда. Може да бъде намерен повсяко време на годината! Той е един от хранителните чудеса на света. Съдържанието на захар в него е около 60%.

    Кленовият сироп има много причини да бъде сочен като много добър здравословен продукт. Той е чудесен източник на манган и цинк. Манганът е незаменим кофактор в редица ензими за поддържането на продуктивност на енергия и антиоксидантен ефект. Той повишава здравето на сърцето.

    Кленовият сироп играе важна роля в поддържането на имунната система. Много от функциите на защитната ни система не са в оптимална форма без цинк. Особено при деца, липсата му намалява броя на белите кръвни клетки – Т-лимфоцити , макрофаги и Бета клетки. Цинкът възстановява нормалната им кондиция. Манганът е използван като имуностимулант и участва в продукцията на мъжките хормони.

    Кленовият сироп може да подпомогне репродуктивността при мъжете. Цинкът е най-концентриран в простатата - в никоя друга тъкан не се съдържа по-голямо количество от това вещество. Ниското му съдържание може да бъде предпоставка за рак на простатата. Минералът се използва с медицинска цел за намаляване на увеличения й размер.

    Кленовият сироп е богат още на: въглехидрати, захари, разтворими и неразтворими влакна, натрий, витамини, минерали, мастни киселини, аминокиселини и други.

 

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top