AVIA пилинг за лице, крака и тяло - 250гр


0 от 5 / 0 гласа
Напишете мнение
4.50 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

Произход: България

Производител: "Бредис" ООД

AVIA пилинг за лице, крака и тяло е 100% натурален продукт. Предлага се във вида, в който се добива, без консерванти и други смеси. 

Приложение: Подходящ е за суха, мазна или смесена кожа. Помага да се ексфолират добре зоните на мъртвите клетки. Пожелание може да добавите различни масла към него, които допълнително да хидратират кожата ви.

Начин на употреба: Преди употреба навлажнете добре кожата. Масажирайте леко(без натиск) с кръгови движения зоните, които искате да обработите. След това изплакнете с хладка вода. След процедурата нанесете хидратиращ крем. Може да използвате веднъж седмично, а през лятото два пъти, но в никакъв случай след пряко изладане на слънце. 

 

 

    Антицелулитни процедури: Направете гъста каша и нанесете върху проблемните зони. Увийте с фолио и изчакайте 15 минути, след което измийте добре. Можете да правите тези процедури през ден, като преди това трябва кожата да е измита с топла вода за да се отпусне и да се отворят порите. 

    Пилинг процедури за кракака и ръце: Направете гъста каша от пилинг и вода и започнете да втривате в кожата на ръцете или краката. След това изплакнете с вода. Много е полезно да правите тези процедури на краката през зимата, защото достъпът на кислород до кожата е ограничен. 

 

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top