AVIA българска червена хума на прах - 250гр


0 от 5 / 0 гласа
(1 Ревюта)
4.62 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

Този продукт не е в наличност. Моля изберете друг от каталога.

    Произход: България

    Производител: "Бредис" ООД

AVIA българска ръчно добита червена хума на прах е 100% натурален продукт. Цветът й се дължи на съчетанието на железен окис и мед. Подходяща е за чувствителна, суха и раздразнена кожа. Има особено добър ефект при хора страдащи от розацея (хронично кожно заболяване, при което по кожата на лицето се появяват червени петна и видими червени капиляри). Червената хума прекрасно тонизира и подобрява цвета на кожата, подобрява кръвоснабдяването и стимулира обменните процеси в тялото. Тя помага на кожата да се почисти и заздрави.

   Начин на употреба:

  • Маска за лице - Смесете хумата с вода до получаването на гъста каша, след което нанесете върху лицето за 15 минути. След това изплакнете с вода.
  • Компрес за тяло - Нанесете глиненната каша върху проблемната зона и завийте с памучна кърпа за около 1 час. След това измийте с хладка вода. 

    Съхранение: Хумата не трябва да се съхранява в метални съдове и да е в контакт с каквито и да е метални предмети, тъй като те могат да променят химическия й състав. Преди употреба е желателно да престои на слънце! 

 

Коментари 1

Laura Willson

Laura Willson
Веселина Загорчева

При маската за лице ефектът е много добър. Благодаря ви!

09.02.2021

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top