ТИНКТУРА ГЛЮКОНОРМАЛ /за нормални нива на глюкозата/ - 100мл


0 от 5 / 0 гласа
Напишете мнение
9.41 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

ТИНКТУРА ГЛЮКОНОРМАЛ /за нормални нива на глюкозата/ - 100мл

Произход : България

Произведено от "Биохерба Р ЕООД "

Показания: Подходящо за подкрепа на диетичния режим свързан с въглехидратния метаболизъм. Една от основните билки е Гимнемата - тя е известно средство за поддържане на нивата на глюкозата в нормални граници, като понижава нивата на кръвната захар. Тя оказва положителен ефект върху хомеостазата на кръвната захар, контролира апетита, регулира метаболизма на липопротеините и допринася за намаляването на холестерола и триглицеридите. Също така подпомага въглехидратния и липидния метаболизъм и допринася намаляване усвояването на глюкозата в червата, като предотвратява абсорбирането на захарните молекули и по този начин възпрепятства покачването на глюкозните нива. Намалява желанието за сладко и спомага за поддържането на нормално телесно тегло. Тази специална формула съчетава и други билки с подобен ефект, за да помогне на тялото да използва ефективно доставката на инсулин.

Съдържание: 1ml съдържа 1ml тинктура 1:5, еквивалентна на 200mg от билките: Гимнема, Жаблек, Боровинка лист, Гръцки сминдух, Канела кора. Алкохол - етанол 22%, Глицерин 39%.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка приемайте перорално по 25 капки, три пъти дневно, след хранене в 100ml вода. След 40 дни прием, направете 20 дни почивка.

 

 

 

 

 

 

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top