БИО КЛЕНОВ СИРОП, ГРАДУС "С" - 375мл


0 от 5 / 0 гласа
Напишете мнение
25.20 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

БИО КЛЕНОВ СИРОП, ГРАДУС "С" - 375мл

100% чист канадски кленов сироп, градус С.

Сертифициран биологичен продукт.

Произход: Германия

Кленовият сироп съдържа по-малко калории и има по-висока концентрация на минерали от меда. Той е един от хранителните чудеса на света. Този лепкав, кехлибарен на цвят сироп със сладък вкус се изхожда от сокa на черно или червено кленово дърво. Сокът е чист, почти безвкусен и с много ниско съдържание на захар през този първи процес. След това бива сварен, за да придобие по-голяма гъстота, вкус и цвят.

Кленовият сироп е богат на: въглехидрати, захари, разтворими и неразтворими влакна, натрий, витамини, минерали, мастни киселини, аминокиселини и други.

Кленовият сироп има много причини да бъде сочен като много добър здравословен продукт. Той е чудесен източник на манган и цинк. Манганът е незаменим кофактор в редица ензими за поддържането на продуктивност на енергия и антиоксидантен ефект. Именно в нашите клетки, където митохондриите са главен производител на енергия, действа един от тези ензими, за които основно гориво е манганът – от кленовия сироп можем да си набавим 22% от дневните нужди. Той повишава здравето на сърцето.

Кленовият сироп играе важна роля в поддържането на имунната система. Много от функциите на защитната ни система не са в оптимална форма без цинк. Манганът е използван като имуностимулант и участва в продукцията на мъжките хормони.

Кленовият сироп може да подпомогне репродуктивността при мъжете. Цинкът е най-концентриран в простатата - в никоя друга тъкан не се съдържа по-голямо количество от това вещество. Ниското му съдържание може да бъде предпоставка за рак на простатата. Минералът се използва с медицинска цел за намаляване на увеличения й размер.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top