КЪНА МАХАГОН (чиста) на прах /Henna Powder/ - 100 гр


0 от 5 / 0 гласа
Напишете мнение
6.29 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

КЪНА МАХАГОН (чиста) на прах /Henna Powder/ - 100 гр

Произход: Индия

Производител: Биохерба Р ООД

Състав: 100% натурална къна за коса. 

 

   Действие: Къната осигурява натурална грижа за по-здрава, жизнена и подхранена коса. Тя боядисва косата в нюани на махагоново червено, в зависимост от цвета на косата преди боядисването. Къната може да се смесва с индиго, касия или амла билкови пудри за постигане на различни цветове и нюанси. Амла се добавя към къната, за да се смекчат махагоновите тонове. За да сте сигурни, че ще ви допадне получения цвят, предварително боядисайте само кичура коса.

   Употреба: Къната се смесва в неметален съд с топла вода до получаването на гладка смес. Оставя се да престои един час. Ако се смесва с индиго, трябва да затоплите къната до към 50 градуса. Боята се нанася равномерно върху измита и подсушена коса. Завива се с найлонова шапка и с кърпа върху найлона. Ползвайте тъмна кърпа, тъй като на врата и около ушите кърпата ще се оцвети. Оставя се да действа 45 - 90 минути, в зависимос тот наситеността на цвета, който желаете. Отмива се с топла вода. Ако искате да използвате къната като маска (само за кестенява коса), след намазване оставете да действа около 30 минути, след което измийте с вода.

   Необходимо количество: за къса коса около 30 - 50 грама; за средно дълга коса около 50 - 70 грама; за дълга коса до 100 грама пудра. 

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top