ХУСК (100% натурални растителни фибри) - 150гр


0 от 5 / 0 гласа
(1 Ревюта)
9.32 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

    Хуск е изцяло натурална добавка към храната, състояща се от чистите бели обвивки на семената на раастението Plantago Ovata Forsk / Ispaghula husk /Blond psyllium / индийски бял живовляк. Те представляват растителни фибри, наричащи се още растителни влакна, влакнини или балсатни вещества. 

    Фибрите са въглехидрати, изграждащи стените на растителните клетки, онази част от растенията, която не се смила, нито усвоява от организма ни. Фибрите са жизнено важни за нормалното функциониране на организма ни като цяло и в частност на храносмилателната и отделителна система.

  Организма ни си набавя фибри от плодовете, зеленчуците, житните продукти и ядките. Те не се съдържат в месото и млечните произведения. Редовният прием на фибри осигурява добра работа на стомашно-чревния тракт, по-добър метаболизъм, поддържане на нормални нива на холестерола и кръвната захар и не на последно място редовна детоксикация на организма. 

 

 

 

    Как действа ХУСК? - Това действие е многостранно. То се дължи на факта, че съчетава регенериращите и антисептични свойства на живовляка със спесифичния вид растителни фибри – комплексни, водоразтворими, вискозни.

    Приети на гладно, с достатъчно количество течности, по пътя през стомаха и червата фибрите ХУСК набъбват, като същевременно изпускат растителна слуз, подобна на желе, която намазва стените на стомаха и червата и ги предпазва, като дава възможност на лигавиците да се възстановят(при по-леки възпаления като гастрит и ентероколит). Фибрите правят своеобразен вътрешен масаж на стените на червата и така активизира ти поддържат силата и концентрацията на чревната мускулатура. ХУСК действа като четка за стомашно-чревния тракт. Също така, ХУСК служат за храна на полезните бактерии в червата, което ги прави ефективни при диарии.  

 

Коментари 1

Laura Willson

Laura Willson
Rumiana Zagorcheva

Използвам го предимно при приготвяне на тестови продукти- мъфенчета, тип кекс, палачинки, хлебче и не само в удвояването на количеството му и спойката на сместа е ефекта. Хуск помага за увеличаване на усещането за ситост, поради забавянето на храносмилането, а от своя страна това помага за регулирането на нивата на кръвната захар, от там пък води до редуциране на излишните килограми. Винаги се чувставаш сит и доволен след консумиране на този продукт. Ползите му за перисталтиката са безспорни, ако има проблем може да се ползва ежедневно, освен ако не се приемат лекарства, чието усвояване ще се забави поради забавянето на храносмилането. Препоръчвам го горещо за хора, които са се заели да свалят килограми.

09.02.2021

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top