ЧАЙ РОЙБОС с канела - 20 филтърни пакетчета


0 от 5 / 0 гласа
Напишете мнение
6.42 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

АРОМАТИЗИРАН БИЛКОВ ЧАЙ РОЙБОС С КАНЕЛА

Състав: Ройбос 80%, канела 20% 

Ройбос е богат на калций, манган и флуорид, необходими за зъбите и костите. Съдържа цинк и алфахидрокси киселини, които допринасят за доброто състояние на кожата, както и магнезий, необходим за нервната система. Ройбос не съдържа оксалова киселина и може да се пие свободно и от хора, страдащи от камъни в бъбреците.

ВАЖНО: Чай Ройбос противодейства на алергиите.

ЗА КАКВО Е ПОЛЕЗЕН:

  • Чай Ройбос противодейства на алергиите като сенна хрема, астма и екзема.
  • Облекчава стомашните болки и колики, при стомашни и храносмилателни проблеми като гадене, повръщане, киселини, язва и запек.
  • Ройбос се препоръчва при повишена раздразнителност и чувствителност, нервно напрежение, нарушения в съня, безсъние, главоболие, високо кръвно налягане.
  • Той не съдържа кофеин и има благоприятен ефект върху централната нервна система. Ройбос тонизира кожата, облекчава сърбежите и някои кожни проблеми като екзема, обриви и акне, като в този случай се прилага и външно и вътрешно. Чаят е подходяща освежаваща напитка за хора, спазващи диета, тъй като не съдържа калории.
  • Ройбос съдържа вещества, които повишават усвоимостта на желязото от организма и е особено подходящ при желязодефицитна анемия.
  • Самият чай съдържа желязо, калий и мед – минерали, които имат изключително важно значение за добрата обмяна на веществата.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top