Ябълков пектин - 80гр


0 от 5 / 0 гласа
Напишете мнение
4.60 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН 80гр

Произход : Полша

Състав: ябълкови фибри (60%), малтодекстрин, аромат.

Хранителни стойности за 100гр. сух продукт :

  • Енергийна стойност 1407kJ/335kcal
  • Мазнини 1,4g, от които ненаситени 0,4g
  • Белтъчини 2,6g.
  • Въглехидрати 65g, oт които захари 31g
  • Фибри 27g., oт които разтворими 6,6g
  • Сол 0,01g.

Извлечен от пресни ябълкови плодове по оригинална технология.В храносмилателния тракт пектините абсорбират отровните вещества, гнилостните продукти и токсините, отделяните от бактериите, като съдействуват за тяхното обезвреждане и изхвърляне от организма.

Препоръчва се при:Атеросклероза; високи нива на лош холестерол; сърдечно и мозъчно съдови проблеми; гастрити; язви и стомашно-чревни заболявания; чернодробни заболявания и цироза; наднормено тегло и затлъстявания; детоксикация на организма от тежки метали; склонност към образуване на жлъчни камъни.

Пектиновите вещества неутрализират действието на киселините и основите. Пектина свързва жлъчните киселини в червата. Той напълно ферментира под въздействието на микробите в дебелото черво (за разлика от неразтворимата целулоза). Подобрява функцията на дебелото черво и увеличава разграждането на несмилаемите фекални отпадъци. Намалява повишаването на кръвната захар след приемане на въглехидрати. Намалява увеличените нива на лошия холестерол и триглицеридите, без да понижава нивото на полезния холестерол. Причинява забавяне процесите на храносмилане, което води до увеличаване чувството на ситост. Този продукт не съдържа захар и може да се ползва от диабетици. Продължителната употреба води до нормализиране на кръвното налягане.

Начин на употреба: 1 ч. лъжица разбърква с 1 чаена лъжица мед и 1 чаена лъжица кисело мляко.

Коментари

Laura Willson

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top