МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 100мл


0 от 5 / 0 гласа
(1 Ревюта)
18.48 лв.
Сигурно онлайн пазаруване
Качествени продукти
Удобни платежни методи
Бърза доставка в България.
Любезно обслужване по телефон

МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 100мл

Произход: Индия

Състав:100% масло от черен кимион

Хранителна стойност за 100мл

  • Енергийна стойност 980 kcal
  • Мазнини 99,8гр.
  • - то наситени мастни киселини 16%
  • Въглехидрати 0гр.
  • Сол 0 гр.

Маслото от черен кимион  е мощен и доказан:

  • Имуностимулатор - заздравява и балансира имунната система;
  • Антиалерген и антихистамин - помага при различни видoве алергии, астма, синузит;
  • Аналгетик - облекчава болката (главоболие, колики, менструални болки,мигрена);
  • Антихелминт - унищожава и изхвърля червеи и паразити;
  • Антиоксидант - предпазва и забавя разрушителната оксидация на клетките, неутрализира свободните радикали;
  • Антипиретик - температуропонижаващо;
  • Антиспазматик – облекчава мускулни спазми и схващания;
  • Диуретик - стимулира уринирането и освобождаването от задържана вода;

Уникалната комбинация в натуралното масло от над 100 активни компонента и около 50 естествени катализатори за биосинтеза на клетките има силата да регулира имунната функция и да поддържа доброто здраве на човека още от ранна възраст. Съдържа 15 аминокиселини (включително 8 от 9-те незаменими), омега 6 и 9, витамини A, B1, B2, В6 и C, каротен, ниацин, фолацин, както и калий, калций, фосфор, магнезий, натрий, желязо, манган, селен, мед, и цинк. Има високо съдържание на гама-линоленова киселина (основна мастна киселина за поддържане на здрава кожа), олеинова, линоленова и палмитинова киселина.

Как се използва маслото от черен кимион ?

За общо укрепване на организма: продължителност на приерм: 1-2 месеца годишно. Приема се 1 ч.л. (или 1 с.л. в случай, че теглото ви е по-голямо) 2 пъти дневно, сутрин преди хранене, вечер следхранене. Ефектът от маслото от черен кимион се усеща след най-малко едноседмичен, редовен прием. Този начин на прием на маслото от черен кимион успешно се прилага и в борбата с хипертонията, понижава холестерола, предпазва и забавя разрушителната оксидация на клетките, неутрализира свободните радикали и др.

За нервни неразположения, стрес или безсъние: продължителност на прием: до изчезване на неразположението. Към една чаша горещ чай (маточина, мента, глог или мащерка) се добавя 1 ч.л. масло от черен кимион . За главоболие, мигрена или световъртеж: продължителност на прием: до изчезване на неразположението. 1 ч.л. масло от черен кимион се задържа под езика в продължение на 2-4 мин. Може да повтаряте процедурата сутрин и вечер. Да не се превишава указаната доза!

За астма, бронхити и кашлица: продължителност на прием: до изчезване на неразположението. Сутрин, обед и вечер се приема по 1 с.л. от маслото от черен кимион , заедно с чаша топла или хладка вода. Приема се преди и след хранене.

За псориазис: продължителност на прием: в зависимост от индивидуалното състояние - от 3 до 6 месеца. В зависимост от фазата на псориазиса се приема по 2-3 ч.л. дневено, при по-упорити случаи до 4 ч.л. дневно. Маслото се приема сутрин и вечер преди хранене.

При ревматизъм, артрит, наранявания и болки в кръста и гърба: продължителност на прием: до изчезване на неразположението. 3 ч.л. от маслото от черен кимион се конмбинират със същото количество ленено масло. Получената смес леко се загравя със зехтин в съотношени 1:5 (масло от черен кимион:зехтин). След лекото загряване се разтрива болното място.

Коментари 1

Laura Willson

Laura Willson
Гюлбеяз Мустафа

Здравейте!Искам да поръчам 3 бр. Масло от черен кимион.Как да поръчам?Живея в Кипър!Благодаря!

20.08.2023

Оставете вашето мнение

Невалидно

Невалиден

Моля напишете коментар


Top